Bild: Οργισμένος ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη για τον φόρο στις αναλήψεις

Ο Αλέξης Τσίπρας κρύβεται σύμφωνα με τη Bild πίσω από την απόσυρση μέσα σε διάστημα δύο ωρών της εξαγγελίας Βαρουφάκη για φόρο στις αναλήψεις μετρητών.

H γερμανική εφημερίδα Bild, σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν οργισμένος με τις αρχικές δηλώσεις του υπουργού του.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως η «νέα βόμβα Βαρουφάκη» περί φορολόγησης στα ΑΤΜ προκάλεσε την οργή του Ελληνα Πρωθυπουργού ο οποίος τον κάλεσε στο γραφείο του και του ζήτησε να προβεί άμεσα σε διευκρινιστικές δηλώσεις αναθεωρώντας τις προηγούμενες.

«Ο Τσίπρας ήταν οργισμένος με τον υπουργό»

«Νέα βόμβα – Βαρουφάκη είναι ο τίτλος ελληνικών ΜΜΕ», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής Bild, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε σε έντονο ύφος από τον υπουργό του να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις.

Στη συζήτηση των δύο πολιτικών ανδρών τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα οξυμένα, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: «Μετά τη συνάντηση, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να διευκρινίσει στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης να φορολογήσει τα ΑΤΜ.

Ο ίδιος, πάντως, είχε δηλώσει νωρίτερα στους δημοσιογράφους το αντίθετο», σχολιάζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας.

Δείτε επίσης:

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα επιβληθεί τέλος στις αναλήψεις

“Ρουκέτες” Βαρουφάκη για καταθέσεις εξωτερικού και αναλήψεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ