Bild: Είναι καλά η Μέρκελ στην υγεία της;

Bild: Είναι καλά η Μέρκελ στην υγεία της;

“Η καγκελάριος δεν αισθανόταν καλά, στη συνέχεια όμως όταν ήπιε κι έφαγε κάτι, συνέχισε τη συνέντευξη”, ανέφερε ο εκπρόσωπός της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ για την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο γερμανικό δίκτυο ” ZDF”.

Την εν λόγω συνέντευξη παραχώρησε η καγκελάριος λίγες ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου του κόμματός της (CDU), όπου αναμένεται να επανεκλεγεί πανηγυρικά.

«Η Μέρκελ κατέρρευσε; Ζαλίστηκε ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα.

«Η Γερμανίδα καγκελάριος ένιωσε ζαλάδα στο ξενοδοχείο Dorint στην Κολωνία όπου βρισκόταν το τηλεοπτικό συνεργείο του “ZDF” για να της πάρει συνέντευξη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης η Άνγκελα Μέρκελ συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα», τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ. «Η κ. Μέρκελ ζήτησε από τον δημοσιογράφο να διακόψουν για λίγα λεπτά. Αποσύρθηκε σ’ ένα δωμάτιο, ήπιε ένα ποτήρι νερό και δέκα λεπτά αργότερα επέστρεψε: “Τώρα, αφού έφαγα ένα κομμάτι σοκολάτα, αισθάνομαι καλύτερα”, είπε η Μέρκελ χαμογελώντας» σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών της προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά μετά το ατύχημα που είχε πριν ένα χρόνο κάνοντας σκι, προσθέτει η εφημερίδα και σχολιάζει: «Η Μέρκελ, τουλάχιστον δημοσίως, τρώει μόνο σαλάτες και αντιστέκεται σθεναρά στα ορεκτικά που της βάζουν μπροστά της». Όπως, καταλήγει το δημοσίευμα της Bild στη συνέχεια, «η Μέρκελ βρίσκεται σε απόλυτη φόρμα. Εμφανίστηκε κομψά ντυμένη αποδεικνύοντας ότι προσέχει την διατροφή της».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ