Μπέβερλι Χιλς: Στέκι διασημοτήτων ετοίμαζε πρωτοχρονιάτικο κορονοπάρτι – Πώς τους έπιασαν

Ένα στέκι διασημοτήτων του Μπέβερλι Χιλς “πιάστηκε στα πράσα” καθώς προσπαθούσε να αψηφήσει τους αυστηρούς περιορισμούς COVID-19 με ένα μυστικό πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε στιλ speakeasy, σύμφωνα με μια έκθεση.

«Καλώς ήλθατε πίσω στην απαγόρευση της δεκαετίας του 20» έγραφε η πρόσκληση που έβαζαν μέσα στις τσάντε όσων έκαναν παραγγελίες στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο La Scala, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε κρατήσεις για δείπνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέσα!», αναφέρει το μήνυμα για το πάρτι.

“Παρακαλώ κρατήστε τη διακριτικότητα, αλλά πείτε το σε όλους τους φίλους σας” τονίζεται.

Όμως οι φωτογραφίες της πρόσκλησης δημοσιεύτηκαν σύντομα στο Twitter, και έφτασαν στα χέρια των αξιωματούχων της πόλης και των αστυνομικών του Μπέβερλι Χιλς, αφού πολλοί άνθρωποι τους έβαλαν ετικέτες σε δημοσιεύσεις.

«Οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς είναι ενήμερες και θα χειριστούν αυτό το ζήτημα», έγραψε το αστυνομικό τμήμα. Οι αξιωματούχοι της πόλης επικοινώνησαν με το εστιατόριο Λα Σκάλα την Παραμονή των Χριστουγέννων για να το προειδοποιήσουν ώστε να ακυρωθεί το “μυστικό” πάρτι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πόλης Κιθ Στέρλινγκ.

“Κατανοούμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για όλες τις επιχειρήσεις μας”, ανέφερε μια δήλωση στο έγγραφο. “Ωστόσο, απαγορεύονται επί του παρόντος συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για φαγητό, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Μπέβερλι Χιλς. Η διοίκηση της La Scala δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλιο της εφημερίδας.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ