Μπέβερλι Χιλς: Πλαστικός χειρουργός διασήμων πέθανε από κορονοϊό – Μολύνθηκε όταν ασθενής έβηξε πάνω του

Πλαστικός χειρουργός διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού, αφού μολύνθηκε από ασθενή η οποία διαγνώστηκε αργότερα θετική στον ιό. Η γυναίκα έβηξε πάνω στον γιατρό τη στιγμή που αυτός “γέμιζε” τα χείλη της και φυσικά δεν φορούσε μάσκα. Ο 50χρονος δρ. Πέιμαν Σιμόνι πέθανε στις 8 Ιανουαρίου από εγκεφαλική αιμορραγία αφού ετέθη σε κώμα, όταν άρχισε να παρουσιάζει πνευμονική ανεπάρκεια. Μολύνθηκε με κορονοϊό τον Δεκέμβριο όταν έκανε επέμβαση στα χείλη της γυναίκας, σύμφωνα με το TMZ. Ο πατέρας δύο παιδιών προχώρησε στην αισθητική επέμβαση αφού είχε ελέγξει τη θερμοκρασία της γυναίκας, η οποία είχε συμπληρώσει και το σχετικό ερωτηματολόγιο για τον κορονοϊό.

Ωστόσο, αργότερα βγήκε θετική στον ιό και κάλεσε τον γιατρό να τον ενημερώσει. Ο Σιμόνι είχε εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου “The Doctors” και ήταν γνωστός στον χώρο των διασήμων. Φίλοι του γιατρού είπαν ότι αισθανόταν υπέροχα για μια εβδομάδα προτού αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν άρχισε να έχει δύσπνοια και γρήγορα η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Οικογενειακή φίλη είπε στο τοπικό KCAL ότι ο θάνατός του ήταν σοκ για τους αγαπημένους του. “Το σοκ είναι ότι ήταν απολύτως καλά. Είναι γιατρός. Τον κάλεσα όταν είχα Covid.Μου έδινε οδηγίες τι να κάνω”.

Τον περασμένο Μάιο ο δήμος του Μπέβερλι Χιλς έδωσε έγκριση να γίνονται επιλεκτικά επεμβάσεις εν μέσω πανδημίας. Το συμβούλιο συμφώνησε ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να υποβάλλονται σε επεμβάσεις για ιατρικές παθήσεις όπως καρδιακή βαλβίδα ή πόνοι στα δόντια, αλλά άφησε ανοικτή την πόρτα για τις κοσμητικές επεμβάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ