Μπέιμπι-σίτερ πέταξε βρέφος 8 μηνών στα σκουπίδια και επιτέθηκε στη μητέρα του

Με τις κατηγορίες της επίθεσης εναντίον μίας μητέρας αφού πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια διώκεται 24χρονη μπέιμπι-σίτερ, σύμφωνα με τις Αρχές στο Κονέκτικατ. Όπως μετέδωσε το The New Haven Register, το οκτώ μηνών κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τραυματισμένο αλλά ζωντανό μέσα σε κάδο απορριμμάτων έξω από συγκρότημα κατοικιών στο Νιου Χέιβεν. Το μωρό παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και δέχεται θεραπεία για εγκαύματα στα χεράκια της.

Η αστυνομία του Κονέκτικαν συνέλαβε την Αντριάνα Βέλες όπως μετέδωσε η The Daily Voice. Συνολικά η 24χρονη κατηγορείται για κίνδυνο τραυματισμού σε παιδί. για δεύτερου βαθμού επίθεση και απερίσκεπτη απειλή. Αν και η Βέλες κατηγορείται που εγκατέλειψε το μωρό στα σκουπίδια, η αστυνομία του Κονέκτικατ δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ακόμη πώς προκλήθηκαν τα εγκαύματα στα χεράκια του βρέφους. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι η Βέλες επιτέθηκε στην 21χρονη μητέρα του μωρού νωρίτερα την ίδια μέρα. Μετά την επίθεση η Βέλες εικάζεται ότι πέταξε και εγκατέλειψε το μωρό στον κάδο των απορριμμάτων έξω από το συγκρότημα κατοικιών, αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο των πράξεών της.

Ο δήμαρχος του Νιου Χέιβεν Τζάστιν Έλικερ στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα μωρό πετάχτηκε στα σκουπίδια όπως και τη συμπεριφορά της μπέιμπι-σίτερ: “Ως πατέρας είναι αδιανόητο για κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί” είπε ο δήμαρχος. Σύμφωνα με το WVIT, ομάδα συνεργείου συντήρησης στο σύμπλεγμα κατοικιών βρήκαν το μωρό. Αυτόπτης μάρτυρας είπε: “Πανέμορφο μωρό, έμοιαζε πολύ υγιές, πολύ υγιές μωρό. Πέρασε όμως φοβερό τραύμα όσο και αν διήρκεσε αυτό. Έβλεπες ότι είχε ξεπαγιάσει μέσα στον κάδο”. Η μπέιμπι-σίτερ κρατείται με εγγύηση 250.000 δολ. ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστή την Τρίτη κατηγορούμενη για την εγκατάλειψη του βρέφους στα σκουπίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ