BBC: Νέα καταγγελία – βόμβα για τον παρουσιαστή που πλήρωνε για να πάρει σεξουαλικές φωτογραφίες από έφηβο

Νέα καταγγελία βόμβα συγκλονίζει το BBC, αναφορικά με τον παρουσιαστή του, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε έναν έφηβο για να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες του. Καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα του παρουσιαστή, ένα νεαρός άνδρας, καταγγέλλει ότι ο εν λόγω παρουσιαστής του έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα.  Το άτομο αυτό, ηλικίας περίπου 20 ετών, ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε ανώνυμα με τον άνδρα παρουσιαστή σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Ισχυρίζεται επίσης ότι δέχθηκε πιέσεις για να συναντηθεί με τον σταρ του BBC, αλλά δεν το έκανε, όπως αναφέρει ο Βρετανικός οργανισμός.

Όταν όμως υπαινίχθηκε στο διαδίκτυο ότι μπορεί να κατονομάσει τον παρουσιαστή, ισχυρίζονται ότι του στάλθηκαν υβριστικά μηνύματα που ήταν γεμάτα με απειλές. Οι νέοι ισχυρισμοί εγείρουν περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή, ενώ έρχονται αφού ο γενικός διευθυντής του BBC Tim Davie αρνήθηκε σήμερα ότι είναι “περίεργο” το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον καταγγελλόμενο παρουσιαστή, ο οποίος ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε ότι πλήρωσε έναν έφηβο 35.000 λίρες για να του στείλει σεξουαλικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το BBC, η συνομιλία μεταξύ του 20χρονου και του παρουσιαστή μεταφέρθηκε σε άλλες πλατφόρμες, ενώ είχε αρχίσει σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ταυτότητά του και ζήτησε από το νεαρό άτομο να μην το πει σε κανέναν.

Το νεαρό άτομο έκανε αργότερα αναρτήσεις στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι είχε επαφή με έναν παρουσιαστή του BBC και υπονοώντας ότι μπορεί να τον κατονομάσει. Όπως καταγγέλλει τώρα ο παρουσιαστής έστειλε στη συνέχεια μια σειρά από “απειλητικά μηνύματα”, τα οποία το BBC λέει ότι είδε και επιβεβαίωσε ότι προήλθαν από αριθμό τηλεφώνου που ανήκει στον παρουσιαστή.

Το BBC ανακοίνωσε ότι ο νεαρός αισθάνθηκε “απειλή” από τα μηνύματα και “παραμένει φοβισμένος”. Πάντως η θέση της διοίκησης του BBC είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αποκαλύπτεται ότι η εταιρία χρειάστηκε επτά εβδομάδες για να ενημερώσει τον παρουσιαστή σχετικά με τις εναντίον του καταγγελίες, ενώ εξακολουθεί να μην ανακοινώνει το όνομά του. Αλλά οι εργαζόμενοι είναι ξεκάθαροι: «Όλοι στο κτίριο ξέρουμε ποιος είναι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ