Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα στο Netflix με νέα σειρά κινουμένων σχεδίων

Το Netflix “εξέλεξε” τους Ομπάμα σε μια νέα θέση εξουσίας… στη νέα τους σειρά κινουμένων σχεδίων. Η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της παραγωγής από την Μισέλ και τον Μπάρακ έγινε τις προηγούμενες ημέρες και το “We the People” θα είναι διαθέσιμο για όλα τα παιδιά. Τα 10 επεισόδια έχουν σκοπό την επιμόρφωση των παιδιών, ενώ στα επεισόδια θα συμμετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες όπως: H.E.R., Adam Lambert, Cordae, Robert και Kristen Anderson-Lopez, Brittany Howard, Lin-Manuel Miranda, Brandi Carlile, KYLE, Bebe Rexha, Andra Day, Janelle Monáe και πολλοί άλλοι.

Το προεδρικό ζευγάρι εξήγησε την επιθυμία τους να «εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά Αμερικάνων σχετικά με τη δύναμη που έχουν ως πολίτες». Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια τριών λεπτών.

Η Αμάντα Γκόρμαν θα παρουσιάσει επίσης τα ποιήματά της με αυθεντικά τραγούδια και συνθέσεις. To δελτίο τύπου χαρακτηρίζει τη σειρά ως “μια πληθωρική παρότρυνση για δράση σε όλους, ώστε να ξανασκεφτούν την πολιτική ως ζωντανό πράγμα και να ξαναπροσδιορίσουν την κατανόησή τους για το τι σημαίνουν η κυβέρνηση και η ιθαγένεια σε έναν σύγχρονο κόσμο”. Τα επεισόδια σκηνοθετήθηκαν από τους Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge R. Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing και Kendra Ryan. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 4 Ιουλίου, ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Πηγή: CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ