Μπάιντεν: Η τούμπα στο Κολοράντο άνοιξε τα στόματα – «Δεν είναι ικανός», λέει πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου

Τελικά η τελευταία τούμπα του προέδρου Μπάιντεν δεν ήταν ακριβώς χωρίς επιπτώσεις, αφού αυτό που τόσες εβδομάδες γράφουν εμμέσως τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, το δήλωσε ευθέως ένας Ρεπουμπλικανός βουλευτής, σημειώνοντας ότι δεν θα είναι καλό για την Αμερική να τον έχει πρόεδρο.

Ένας πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ και Μπαράκ Ομπάμα, ο Ρόνι Τζάκσον, εξέφρασε ζωηρές ανησυχίες για την υγεία του Τζο Μπάιντεν και είπε ότι είναι «κακή πρακτική» να του επιτραπεί να διεκδικήσει την επανεκλογή του. Ο Τζάκσον σήμερα βουλευτής με τους Ρεπουμπλικάνους, εκπροσωπώντας το Τέξας στο Κογκρέσο, είπε ότι ο Μπάιντεν «δεν είναι ικανός πνευματικά ή σωματικά» για να ηγηθεί της χώρας και «είναι μια κακό για εμάς».

Μάλιστα ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός επέκρινε τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου επειδή επέτρεψαν στον ηλικίας 80 ετών Μπάιντεν, να είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία. Όπως είπε οι άνθρωποι που είναι κοντά του, όπως η σύζυγός του Τζιλ, θα πρέπει να τον εμποδίσουν.  Τα σχόλιά του έρχονται μετά την πτώση του Μπάιντεν στη σκηνή κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κολοράντο την Πέμπτη. Ο Μπάιντεν σηκώθηκε και περπάτησε καλά, λέγοντας δεν είναι τίποτε, αλλά τελικώς ήταν. Τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο. Άλλωστε και ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το πέσιμο του Μπάιντεν.

Η τούμπα στο Κολοράντο, είναι η τέταρτη φορά που πρόεδρος των ΗΠΑ πέφτει δημόσια από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2021. Ο Τζάκσον επέμεινε ότι η υγεία του Μπάιντεν γίνεται ζήτημα εθνικής ασφάλειας και είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Σφοδρή επίθεση

«Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός πνευματικά ή σωματικά για να γίνει ο πρόεδρός μας και είναι μια κακή κατάσταση για εμάς», δήλωσε στην εκπομπή Hannity του Fox News Channel.
«Μέρος της δουλειάς του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη και να προβάλλει δύναμη, και δεν το κάνει αυτό. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό, είναι πολύ μεγάλος για να το κάνει και νομίζω ότι είναι κρίμα. Νομίζω ότι η έλλειψη σωματικής του ικανότητας και η σωματική του παρακμή τώρα αρχίζουν να αναδεικνύουν τη γνωστική έκπτωση που παρακολουθούμε τόσο καιρό τώρα. Είναι ένα πακέτο που απλώς δεν πουλά σε όλο τον κόσμο και γίνεται ζήτημα εθνικής ασφάλειας για εμάς. Κάτι πρέπει να κάνουμε», είπε ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής του Τέξας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ