Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η καταδίκη του στα πρώτα θέματα των βρετανικών Μέσων

Ένα από τα πρώτα θέματα στα βρετανικά ΜΜΕ έγινε η είδηση της ποινής της ισόβιας κάθειρξης στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Daily Mail, που από την πρώτη στιγμή ασχολείται με την υπόθεση λόγω της βρετανικής καταγωγής της άτυχης Καρολάιν, δημοσίευσε την καταδικαστική απόφαση για τον Αναγνωστόπουλο υπό τον τίτλο: “Ένοχος ο Έλληνας πιλότος για τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και τη δολοφονία του σκύλου τους, προτού στήσει το σκηνικό της ληστείας”.

Από την πλευρά της η Sun τιτλοφορεί το δημοσίευμα: “Σατανικός δολοφόνος: Ένοχος ο σύζυγος για τη δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας Καρολάιν Κράουτς και τη στημένη ληστεία”.

Επίσης, με το θέμα ασχολήθηκε και το BBC που το φιλοξένησε στις πρώτες ειδήσεις του όσον αφορά στην Ευρώπη: “Δολοφονία στην Ελλάδα: Ο πιλότος δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς, απόφαση δικαστηρίου”.

Όμως και ο Guardian αναφέρθηκε στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Στον τίτλο σημειώνει: “Ένοχος ο Έλληνας πιλότος για τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Καρολάιν Κράουτς”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ