Ατρόμητος ο Τομ Κρουζ: Άλμα με μηχανή στο κενό για το “Mission Impossible 7” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας του franchise «Mission Impossible» ξεκίνησαν εκ νέου στη Νορβηγία, με τον Τομ Κρούζ να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι είναι ατρόμητος.

Στα 58 του χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να μην χρησιμοποιεί κασκαντέρ και να γυρίζει μόνος τους τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες που συμμετέχει. Ο Τομ Κρούζ εκτός από πρωταγωνιστής της ταινίας, ειναι και βασικός παραγωγός της. Μάλιστα μίσθωσε ένα πλοίο έναντι μισού εκατομμυρίου λιρών, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το συνεργείο στη σκανδιναβική χώρα.

Τα γυρίσματα του “Mission Impossible 7” σταμάτησαν λόγω του κορονοϊού και η περίοδος της καραντίνας φαίνεται πως έκανε τον Τομ Κρουζ να βαρεθεί. Για τον λόγο αυτόν, στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων ο σταρ του Hollywood αποφάσισε να γυρίσει μία από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες σκηνές της νέας ταινίας.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Κρουζ οδηγεί μία μηχανή, κάνει άλμα από βουνό στο κενό και ανοίγει αλεξίπτωτο κατεβαίνοντας την πλαγιά. Η προετοιμασία της σκηνής χρειάστηκε τέσσερις ώρες και το θέαμα είναι εντυπωσιακό.

Δείτε τον ατρόμητο Τομ Κρουζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ