Αστυνομικοί έσωσαν πιλότο από διερχόμενο τρένο – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχε ο πιλότος ενός μονοκινητήριου Cessna, που αναγκάστηκε να προσγειωθεί στις γραμμές του τρένου στο Λος Άντζελες.

Τα βίντεο από τις συγκλονιστικές στιγμές μετά το ατύχημα, κόβουν την ανάσα. Ο πιλότος είχε παγιδευτεί, ενώ ένα τρένο κατευθυνόταν προς εκείνον. Αστυνομικοί σπεύδουν να τον σώσουν και όπως κατέγραψαν και οι κάμερες που βρίσκονται στις στολές τους κατάφεραν να τον βγάλουν εγκαίρως.

Οι αστυνομικοί και ο πιλότος βρίσκονταν σε πολύ μικρή απόσταση από τις γραμμές όταν ο διερχόμενος συρμός έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αεροσκάφος.

«Το αεροπλάνο έκανε αποτυχημένη απογείωση και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, καταλήγοντας στις σιδηροτροχιές σε πολυσύχναστη διασταύρωση», εξήγησε ο Λουίς Χιμένες, μουσικοσυνθέτης, 21 ετών, που τράβηξε το ένα βίντεο.

«Μερικά δευτερόλεπτα προτού το τρένο χτυπήσει το αεροπλάνο, οι αστυνομικοί έσωσαν τον πιλότο. Ένα κομμάτι από τα συντρίμμια παραλίγο να με χτυπήσει» πρόσθεσε.

Ο πιλότος, που δέχθηκε ιατρικές φροντίδες για εκδορές και μώλωπες, είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός ανθρώπου που επέβαινε στο τρένο.

Η γενική αστυνομική διεύθυνση της μεγαλούπολης εξήρε τον «ηρωισμό» και την «ταχεία δράση» των ανδρών της, που έσωσαν τη ζωή του πιλότου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ