Αστυνομική έφοδος σε κηδεία – Δεκάδες συγγενείς μαζεύτηκαν για το τελευταίο αντίο – ΦΩΤΟ

Τους δεκάδες συγγενείς που έφθασαν στο κοιμητήριο στο Ντουνστάμπλ κοντά στο Λούτον, για την κηδεία της αγαπημένης τους διασκόρπισαν αστυνομικοί καθώς παραβίασαν τις εντολές για κοινωνική απόσταση.

Συγγενείς πήγαν στο νεκροτομείο, πήραν το πτώμα και το μετέφεραν σε απόσταση περίπου 25 μιλίων, σε ανοιχτό βανάκι, ως το νεκροταφείο. Περίπου 60 άτομα, κάποια εκ των οποίων κρατώντας μπίρες, ήταν παρόντα στο νεκροταφείο όπου κατέφθασε η αστυνομία για να τους διαλύσει. Το νεκροτομείο είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επρόκειτο να παραδώσει τη σορό, αλλά οι ταξιδιώτες που έφθασαν απέξω, απείλησαν ότι θα κάψουν τις εγκαταστάσεις. Έτσι υπό την απειλή οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου έδωσαν το πτώμα της γυναίκας. Ακολούθησε ολονυκτία στο σπίτι ενός από τους πενθούντες στο κεντρικό Μπεντφορντσάιρ όπου περίπου 25 βαν στάθμευσαν στο πράσινο ενώ υπήρχε αρκετός χώρος παρκαρίσματος στον δρόμο.

Αμέσως μετά φόρτωσαν το φέρετρο στο πίσω μέρος ενός ημιφορτηγού και το μετέφεραν με ανοικτές πόρτες καθώς το φέρετρο ήταν αρκετά μεγάλο. Όταν έφθασαν στο νεκροταφείο, ένα αστυνομικό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες και τρεις αστυνομικούς με πολιτικά τους περίμεναν. Αλλά επετράπη να τελεστεί η κηδεία με περίπου 60 ανθρώπους να στέκονται γύρω από τον τάφο. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι αστυνομικοί και ακολούθησε ένταση με τους παριστάμενους, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο έπιναν αλκοόλ αν η ώρα ήταν δέκα το πρωί. Οι αστυνομικοί διέλυσαν το πλήθος και η κηδεία ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία κανενός συγγενή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ