Απολύθηκε ο αδελφός του Αμπντεσλάμ

Απολύθηκε ο αδελφός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, Μοχάμεντ, από τις διοικητικές υπηρεσίες της κοινότητας Μόλενμπεκ των Βρυξελλών όπου εργαζόταν, μετά τις δηλώσεις του σε ΜΜΕ, στις οποίες υποβάθμιζε τον ρόλο που έπαιξε ο αδελφός του στις επιθέσεις του Παρισιού.

«Θεωρούμε ότι δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για να μπορεί να καταλαμβάνει μια θέση στις διοικητικές υπηρεσίες της κοινότητας και διότι λόγω των τελευταίων του δηλώσεων, δεν επέδειξε την αυτοσυγκράτηση που είναι απαραίτητη ώστε να μην αμαυρώσει την εικόνα της κοινότητας» δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTBF η δήμαρχος της κοινότητας, Φρανσουάζ Σεπμάνς.

Ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, αδελφός του Σαλάχ αλλά και του Μπραχίμ Αμπντεσλάμ, που ανατινάχθηκε στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου, εργαζόταν εδώ και 10 χρόνια στη συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία διεκπεραιώνει υποθέσεις ξένων υπηκόων που θέλουν να μείνουν μόνιμα στο Μόλενμπεκ. Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ από την επόμενη κιόλας ημέρα των επιθέσεων στο Παρίσι ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, είχε λάβει άδεια ασθενείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Το σχέδιο του Bono για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στη Κου Κλουξ Κλαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ