Αποκάλυψη “βόμβα” του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία: Με έχουν απειλήσει ευθέως

Στην αποκάλυψη ότι “με έχουν απειλήσει ευθέως” προέβη ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αλεξέι Έρκοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik, σημειώνοντας πως στην Τουρκία επικρατούν αντι-ρωσικά συναισθήματα.

Όπως ανέφερε ο Έρκοφ, η κλιμάκωση της έντασης στην επαρχία της Ιντλίμπ στη Συρία έχει πυροδοτήσει αντι-ρωσικά συναισθήματα στα τουρκικά social media και πρόσθεσε ότι και ο ίδιος έχει απειληθεί.

“Παρεμπιπτόντως, όλα αυτά (τα αντι-ρωσικά συναισθήματα) συνέβησαν και πριν από πέντε χρόνια, στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, μόνο που τότε ήταν το Χαλέπι και όχι η Ιντλίμπ. Πώς τελείωσε; (Με μια) αεροπορική κρίση και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ. Κι εγώ επίσης έχω απειληθεί ευθέως”, πρόσθεσε ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία.

Όπως προσέθεσε, οι αναρτήσεις στα blog ήταν γεμάτες και οργή και μίσος, που αποτρέπει τους ανθρώπους από το να σκεφτούν λογικά.

«Υπάρχει ένας δισταγμός στο να καταλάβουμε τον εταίρο μας, τη λογική των ενεργειών του, στο να ακούσουμε τα λόγια τους και το δικαίωμά τους να έχουν τη δική τους οπτική γωνία, η οποία είναι διαφορετική από αυτό που συντελείται. Αυτό το είδος συμπεριφοράς, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους» σημείωσε ο διπλωμάτης.

Πηγή ΦΩΤΟ: trthaber.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ