Αποκάλυψη από την Άμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ είχε σπρώξει την Κέιτ Μος στις σκάλες

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η πρώην σύζυγος του Χολιγουντανού αστέρα ενώ καταθέτει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου στην εκδίκαση της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun για δυσφημιστικό δημοσίευμα όπου αναφέρει ότι ο σταρ ασκούσε λεκτική και σωματική βία κατά της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η Χερντ είπε ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει την πρώην σύντροφό του, το supermodel Κέιτ Μος από τις σκάλες όταν είχαν σχέση στη δεκαετία του ’90s. Η Άμπερ Χερντ προχώρησε σ’ αυτήν την αποκάλυψη ενώ πρόσθεσε ότι πράγματι έριξε μπουνιά στον πρώην σύζυγό της στη διάρκεια περιστατικού τον Μάρτιο του 2015 από φόβο ότι θα έκανε το ίδιο με τη Μος στην αδερφή της. Η δικηγόρος του Ντεπ τη ρώτησε σχετικά με την επίθεση κατά του Ντεπ στη διάρκεια του καβγά και η Χερντ για να υποστηρίξει τον εαυτό της είπε: “Έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες, το άκουσα από δύο ανθρώπους, αυτό ήταν φρέσκο στο μυαλό μου. Αντέδρασα για την υπεράσπιση της αδερφής μου. Για χρόνια ήμουν ο σάκος του μποξ του Τζόνι αλλά για χρόνια δεν τον χτυπούσα. Ήταν η πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια που ανταπέδωσα”.

Η δικηγόρος κατηγόρησε τη Χερντ ότι πρόσθεσε το περιστατικό με την Κέιτ Μος στην κατάθεσή της εκείνη την ώρα καθώς ποτέ πριν δεν είχε γίνει αναφορά σε παρόμοιο περιστατικό: “Προσθέσατε τη λεπτομέρεια για την Κέιτ Μος, δεν περιέχεται σε κανένα άλλο έγγραφο. Δεν αναφέρατε κάτι για την Κέιτ Μος να βρίσκεται στο μυαλό σας. Απλώς το επινοείτε όσο προχωράτε. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το αναφέρατε”.

Στη συνέχεια ακούστηκε στο δικαστήριο απόσπασμα από την κατάθεση της Χερντ τον Αύγουστο του 2016 όπου μιλά για το περιστατικό του Μαρτίου 2015 όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά για την Κέιτ Μος και η Χερντ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας “δεν είχα την ελευθερία του χρόνου, τον χώρο ή την ενέργεια να καταχωρίσω κάθε περιστατικό που είναι καταχωρισμένο σ’ αυτές τις διαδικασίες”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ