Από την Ίο στην Ιαπωνία: Δεν θα πιστεύετε με τι συνοδεύουν τα ποτά – Θα σας πονέσει το… κεφάλι

Την… χάρη ενός μπαρ στην Ίο φαίνεται ότι ζήλεψαν στην Ιαπωνία προσφέροντας μαζί με τα ποτά και μία αμφιλεγόμενη υπηρεσία. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποια περιοχή  ξεκίνησε αυτή την μόδα.

Συγκεκριμένα το Shachihoko-ya izakaya στη Ναγκόγια σέρβιρε τα σνακ του συνοδευόμενα μα χαστούκια από το γυναικείο προσωπικό του. Η παράξενη υπηρεσία λέγεται ότι αναζωογόνησε την επιχείρηση του καταστήματος, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους πελάτες πρόθυμους να δοκιμάσουν την οδυνηρή εμπειρία. Στην αρχή, το χαστούκι στο πρόσωπο γινόταν, κατόπιν αιτήματος, από ένα μόνο μέλος του προσωπικού. Καθώς, όμως, η ζήτηση αυξανόταν, η διεύθυνση προσέλαβε αρκετές κοπέλες πρόθυμες να μοιράσουν μερικά χαστούκια και μάλιστα άρχισε να χρεώνει 100 γιεν (90 λεπτά) ανά χαστούκι.

Η κινεζική έκδοση του Liberty Times Net δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με την παράξενη υπηρεσία χαστουκιών στο πρόσωπο του izakaya, υποστηρίζοντας ότι σε ένα σημείο χρεώνει τους ανθρώπους μέχρι και 500 γιεν για να επιλέξουν από ποιο μέλος του προσωπικού θα χαστουκίσουν. Η υπηρεσία ήταν δημοφιλής τόσο στους Ιάπωνες άνδρες και γυναίκες, όσο και στους περίεργους τουρίστες.

“Όσο πιο δυνατά τους χαστούκιζε το γυναικείο προσωπικό, τόσο πιο ενθουσιασμένοι γίνονταν οι πελάτες”, ισχυρίζεται το δημοσίευμα του Liberty Times Net. “Οι θαμώνες όχι μόνο δεν ήταν θυμωμένοι, αλλά έδειχναν να αισθάνονται πιο χαλαροί μετά το χτύπημα. Μάλιστα ευχαριστούσαν το μέλος του προσωπικού που τους χαστούκιζε”.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αυτά τα χαστούκια δεν είναι… απαλά. Κάποια από τα κορίτσια έβαλαν πραγματικά όλη την δύναμη τους. Ωστόσο, κάποια στιγμή, το Shachihoko-ya αποφάσισε να σταματήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία. Τον περασμένο μήνα, εξέδωσε μια ανακοίνωση στο Χ, προτρέποντας τον κόσμο να μην περάσει περιμένοντας να φάει χαστούκι.

“Το Shachihoko-ya προς το παρόν δεν προσφέρει χαστούκια. Εκτιμούμε την προσοχή που έχει λάβει σήμερα, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε επισκέψεις με σκοπό να ρίξουμε χαστούκια”, έγραφε το μήνυμα. “Δεν περιμέναμε ότι τα παλιά βίντεο θα γίνονταν viral με αυτόν τον τρόπο, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να το καταλάβετε πριν έρθετε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ