Απίθανο περιστατικό σε γαμήλια δεξίωση – Οι νεόνυμφοι ζήτησαν από καλεσμένους να πλύνουν τα πιάτα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι καλεσμένοι ενός γάμου, όταν ο γαμπρός και η νύφη τους ζήτησαν να πλύνουν τα πιάτα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Σύμφωνα με μία χρήστη του Reddit, οι νεόνυμφοι ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματά τους στο νυφικό και τον χώρο της δεξίωσης, με αποτέλεσμα να μην έχουν αρκετά για να προσλάβουν προσωπικό για το catering. Έτσι οι καλεσμένοι σερβίρονταν μόνοι τους.

Όμως ο γαμπρός και η νύφη είχαν ετοιμάσει ακόμη μία δυσάρεστη έκπληξη για κάποιους από τους καλεσμένους. Επέλεξαν δέκα καλεσμένους για να… πλύνουν τα πιάτα και τα ποτήρια που χρησιμοποιήθηκαν στη δεξίωση.

“Μας πλησίασε η κουμπάρα του ζευγαριού και μας ζήτησε να την ακολουθήσουμε στην κουζίνα. Πήγαμε. Μας έδειξε τις στοίβες από τα πιάτα και τα ποτήρια και μας είπε ότι έπρεπε να τα πλύνουμε”, περιέγραψε στο reddit μία από τους δέκα αυτούς καλεσμένους. Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια το φαγητό που υπήρχε στην δεξίωση δεν ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα το 25% των καλεσμένων να μείνουν νηστικοί.

“Όταν άνοιξε ο μπουφές, ο σύζυγός μου ήταν στην τουαλέτα. Υπήρχαν λίγες τουαλέτες και έτσι καθυστέρησε να έρθει. Επέστρεψε στο τραπέζι με ένα άδειο πιάτο. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε ότι είχε τελειώσει το φαγητό” ανέφερε.

Η χρήστης του Reddit, που μοιράστηκε αυτήν την απίθανη ιστορία, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ