Αντρέ Ριζόπουλος: Η ενόχληση του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας – «Γίνεται έρευνα»

Περίπου 1,5 ώρα διήρκησε η ακρόαση της Εύας Καϊλή στο Προδικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το απόγευμα. Ο ελληνικής καταγωγής δικηγόρος της, Αντρέ Ριζόπουλος, δήλωσε ότι ζητήθηκε η ευρωβουλευτής να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, προσθέτοντας ότι η ίδια συνεργάζεται ενεργά με τις δικαστικές Αρχές και απορρίπτει κάθε κατηγορία για διαφθορά.

Εύα Καϊλή: Τι είπε ο νονός του παιδιού της για το «κονέ με το Κατάρ»

«Η διαδικασία είναι απόρρητη, δεν μπορούμε να μπούμε στην ουσία. Το απόγευμα θα βγει η απόφαση .Τα είπαμε όλα μας τα επιχειρήματα.  Η κ. Καϊλή ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί, είναι αθώα» τόνισε από την πλευρά του, ο έτερος συνήγορός της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και οι δύο δικηγόροι δεν θέλησαν να δώσουν κάποιο στοιχείο από την ακρόαση διότι -όπως είπαν- τα στοιχεία είναι απόρρητα.

Qatar Gate: Απόψε η απόφαση για την Εύα Καϊλή – Να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ζήτησαν οι δικηγόροι της

«Γνωρίζετε όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην επικοινωνώ λεπτομέρειες της δικογραφίας, γιατί η έρευνα διεξάγεται από τις δικαστικές αρχές. Από την πλευρά μου δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση. Θα έχουμε μια απόφαση στο τέλος της ημέρας», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στους δεκάδες δημοσιογράφους που ήταν έξω από τα δικαστήρια, εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι πολλά στοιχεία της δικογραφίας, έχουν ήδη δημοσιευτεί στον Τύπο. Όπως είπε, δεν είχε δει ποτέ να γίνεται, σε τέτοιο βαθμό, παραβίαση του απόρρητου της διαδικασίας. «Δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτομαι. Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτό», τόνισε.

 

Qatar Gate: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ