«Αντιπαραγωγικός» ο αποκλεισμός της Ρωσίας

Η απόφαση των ηγετών της G7 (οι επτά πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες) να αποκλείσουν τη Ρωσία από τη σύνοδο της G8... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Αντιπαραγωγικός» ο αποκλεισμός της Ρωσίας

 

Η απόφαση των ηγετών της G7 (οι επτά πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες) να αποκλείσουν τη Ρωσία από τη σύνοδο της G8 τον προσεχή Ιούνιο είναι “αντιπαραγωγική”, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

“Μας ενδιαφέρουν αυτές οι επαφές”, είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, μολονότι ο τόπος διεξαγωγής της συνόδου αυτής άλλαξε και αντί για το Σότσι της Ρωσίας θα γίνει στις Βρυξέλλες, η Μόσχα και η Δύση συνέχιζαν τις συνομιλίες τους σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων.

Η Ρωσία ήταν πρόθυμη να συνεχίσει τον διάλογο με όσους τον επιθυμούσαν, ιδιαίτερα για τα θέματα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εμπορίου ναρκωτικών, κατέληξε ο Πεσκόφ.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.