Αντιμέτωπος με τον καρκίνο και πάλι ο βετεράνος ρόκερ Έντι Βαν Άλεν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Από καρκίνο του φάρυγγα πάσχει ο Έντι Βαν Άλεν, συνιδρυτής μαζί με τον αδερφό του του αμερικανικού hard rock συγκροτήματος Van Hallen.

Ο Έντι φέρεται να έπαθε καρκίνο αυτής της μορφής επειδή συνήθιζε να βάζει τη μεταλλική πένα με την οποία έπαιζε την κιθάρα στο στόμα του, σύμφωνα με αναφορές.

Ο βετεράνος ρόκερ που ήταν φανατικός καπνιστής, διεγνώσθη με καρκίνο σχεδόν πριν από 20 χρόνια και ταξίδευε σε ΗΠΑ και Γερμανία για θεραπεία, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Το 2000 υπεβλήθη σε επέμβαση οπότε του αφαιρέθηκε το 1/3 της γλώσσας του. Το 2002 θεωρήθηκε θεραπευμένος από καρκίνο. Ωστόσο τα τελευταία πέντε χρόνια πηγαινοέρχεται στη Γερμανία για ακτινοθεραπεία.

Πηγή ανέφερε στο ΤΜΖ ότι η προσπάθεια είναι να διατηρηθεί η ασθένεια υπό έλεγχο και τα πηγαίνει καλά.

Ο ίδιος ο Έντι είπε στο Billboard το 2015: “Χρησιμοποιούσα μεταλλικές πένες, που είναι από χαλκό και ορείχαλκο τις οποίες πάντα κρατούσα στα χείλη μου ακριβώς στο σημείο όπου έπαθα καρκίνο στη γλώσσα. Επιπλέον, κυριολεκτικά ζω μέσα σε στούντιο ηχογράφησης που είναι γεμάτο ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Οπότε και αυτή είναι μια θεωρία. Δηλαδή, ήμουν καπνιστής και έπαιρνα ναρκωτικά και πολλά από τα πάντα. Αλλά παράλληλα τα πνευμόνια μου είναι ολοκάθαρα. Αυτή είναι μια δική μου θεωρία, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανόν”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ