Ανήλικη θύμα βιασμού της… οικογένειάς της

Ανήλικη θύμα βιασμού της… οικογένειάς της

Τα έξι αδέρφια της ήταν οι βιαστές μιας κοπέλας σύμφωνα με τον σερίφη της μικρής Κομητείας Perquimans της  Βόρειας Καρολίνα που δήλωσε αηδιασμένος καθώς περιέγραφε τη φρικιαστική ιστορία της οικογένειας Jackson.

Όπως είπε ο σερίφης, η 16χρονη κόρη της οικογένειας, ήταν θύμα βιασμού των αδερφών της από τα τέσσερά της χρόνια. Η μητέρα και ο πατέρας φυσικά γνώριζαν αλλά όχι μόνο δεν έφερναν καμία αντίρρηση αλλά με τη συμπεριφορά τους παρότρυναν τα αγόρια. Η «περίεργη» αλλά «ήσυχη» οικογένεια όπως περιγράφεται από τους γείτονες, θυμίζει την κινηματογραφική ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμουαφού ο πατέρας είχε επιβάλλει στα παιδιά να μένουν κλεισμένα πίσω από τον ψηλό φράχτη του σπιτιού και να διδάσκονται τα σχολικά μαθήματα στο σπίτι.

«Κατηγορώ τους γονείς για όσα συνέβησαν» είπε ο σερίφης Eric Tilley στη Huffington Post. «Ήταν δική τους ευθύνη να διδάξουν τα παιδιά τους το σωστό και το λάθος». Όπως είπε το ανήλικο κορίτσι βι��ζόταν από τα τέσσερα έως και τα 15της χρόνια από τα αδέρφια της που σήμερα είναι από 19 έως 27 ετών. Και οι γονείς της κοπέλας όμως αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Οι πρώτες  καταγγελίες έγιναν τον Δεκέμβριο του 2012, όταν το ένα από τα αγόρια, ο Eric Jackson φέρεται να είπε στον πάστορα της εκκλησίας τους τι συνέβαινε σπίτι του.

Μετά από παρότρυνση του πάστορα, ο Eric πήγε στο γραφείο του σερίφη και παραδέχτηκε ότι κακοποιούσε μαζί με τα αδέρφια του τη μικρή τους αδερφή.

Η έρευνα καθυστέρησε τόσο πολύ γιατί παρά την ομολογία, η κοπέλα αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία και μετακόμισε στο Κολοράντο.

 

Πηγή: Huffington Post

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.