Άνεργος παρίστανε τον τροχονόμο για δύο μήνες – Πώς αποκαλύφθηκε

Ένας άνεργος κατάφερε να ζήσει το όνειρό του να γίνει τροχονόμος, φορώντας μια ψεύτικη αστυνομική στολή και πηγαίνοντας σε περιπολίες  δίπλα σε πραγματικούς  τροχονόμους για δύο μήνες.

Κουρασμένος από το να κάθεται όλη μέρα, ο Viktor, ένας 48χρονος άνεργος από την περιοχή Stavropol της Ρωσίας, αγόρασε μια αστυνομική στολή και εντάχθηκε στις τάξεις των αστυνομικών στο χωριό Pyatigorsky. Βασιζόμενος στη στολή του τροχονόμου, τις μεγάλες υποκριτικές του ικανότητες και την αξιοζήλευτη αυτοπεποίθησή του, ο άνδρας περιπολούσε στους δρόμους του Pyatigorsky, σταματώντας ενεργά τους αμελείς οδηγούς και εκπαιδεύοντάς τους στους διάφορους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Δύο μήνες μετά την ένταξή του στις τάξεις της τροχαίας της Σταυρούπολης, η απάτη του αποκαλύφθηκε.

Κατά τον έλεγχο των εικόνων από τις κάμερες σώματος των επιθεωρητών κυκλοφορίας που περιπολούσαν στην οδό Pervomaiskaya στο Pyatigorsky, οι αρχές παρατήρησαν ότι στην πραγματικότητα υπήρχαν πέντε επιθεωρητές σε υπηρεσία, παρά το γεγονός ότι τα επίσημα αρχεία ανέφεραν μόνο τέσσερις. Τα πλάνα από την κάμερα σώματος του πέμπτου αστυνομικού έλειπε και όταν προσπάθησαν να αναγνωρίσουν τον πέμπτο τροχονόμο, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν αστυνομικός.

Η έρευνα έδειξε ότι ο Βίκτορ είχε πάει σε περιπολία με τους τέσσερις πραγματικούς τροχονόμους τουλάχιστον πέντε φορές από τον Μάιο, και κανένας από αυτούς δεν είχε αναφέρει κάτι περίεργο γι’ αυτόν. Ο επίδοξος αστυνομικός παραδέχτηκε ότι παρίστανε τον αστυνομικό και κατηγορήθηκε για παραβάσεις της οδικής κυκλοφορίας, παράνομη χρήση υπηρεσιακής στολής και παρεμπόδιση της εκτέλεσης αστυνομικών καθηκόντων.

Ο Βίκτορ στην πραγματικότητα τη γλίτωσε εύκολα για το πέρασμά του ως αστυνομικός της τροχαίας. Οι συνάδελφοί του τους τελευταίους δύο μήνες δεν ήταν τόσο τυχεροί. Αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για απάτη, αλλά αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν συναντήσει ποτέ τον Βίκτορ πριν από τον Μάιο και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση μαζί του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ