Ανέκδοτες ΦΩΤΟ από τον γάμο Νταϊάνα-Κάρολου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως έρχονται για πρώτη φορά άγνωστες φωτογραφίες από τον γάμο της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τράβηξε κάποιος συγγενής μέσα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ έχει τελεστεί το μυστήριο και οι καλεσμένοι συγκεντρώνονται για τη δεξίωση.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail απαγορευόταν να δημοσιευθούν εδώ και δεκαετίες καθώς επρόκειτο για φωτογραφίες που ανήκαν στην ιδιωτική συλλογή της βασιλικής οικογένειας.

Η λαμπερή νύφη, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σιγοψιθυρίζει ενθαρρυντικά λόγια στο αυτί της πεντάχρονης παρανυφούλας της, ενώ λίγο αργότερα της τακτοποιούν το πιο διάσημο νυφικό του κόσμου για να μπορέσει να… χωρέσει στο επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ.

Στο πλευρό της νύφης η πεθερά της, βασίλισσα Ελισάβετ. Οι πριγκίπισσες Άννα και Μαργαρίτα, η μακαρίτισσα βασιλομήτωρ, ο πρίγκιπας Ανδρέας απαθανατίζονται σε ανέμελο ύφος.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες θα δημοπρατηθούν από γνωστό οίκο στη Βοστώνη στις 24 Σεπτεμβρίου.Δείτε το βίντεοΠηγή: Daily MailΔιαβάστε επίσης:Ο Μπερλουσκόνι πουλάει τη βίλα του στη Σαρδηνία – ΦΩΤΟΣτη Μύκονο η Αλεσάντρα Αμπρόσιο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ