Ανείπωτη τραγωδία: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 4χρονο την ώρα που κοιμόταν

Ένα 4χρονο αγόρι σκοτώθηκε και η 27χρονη έγκυος μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από το διαμέρισμά τους στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία δέχθηκε κλήση τα ξημερώματα της Τρίτης για πυροβολισμούς. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 4χρονο Toryon Dukes αγόρι και τη μητέρα πεσμένη σε κρεβατοκάμαρα του 2ου ορόφου. Ο Toryon είχε δεχθεί λήγμα από σφαίρα ενώ η μητέρα, που είναι 3 μηνών έγκυος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι και είχε γδαρσίματα στο πρόσωπο.

Και τοι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού λίγο μετά τη διακομιδή του. Ο ιατροδικαστής δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η μητέρα ανακοινώθηκε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Την ώρα της επίθεσης ο φίλος της μητέρας και τα άλλα 3 παιδιά βρίσκονταν επίσης μέσα στο σπίτι, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν. Η γιαγιά του 4χρονου ανέφερε σε αμερικανικό Μέσο ότι το αγόρι και η μητέρα κοιμόντουσαν στο κρεβάτι μαζί την ώρα των πυροβολισμών. Μάλιστα είπε ότι ο πατέρας του Toryon είχε πυροβοληθεί θανάσιμα πριν από 2 μήνες στο Σικάγο.

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ