Ανατριχιαστικό βίντεο: Διάσημος κασκαντέρ πέθανε την ώρα του σόου του

Καρδιακή ανακοπή έπαθε την ώρα του σόου του ένας διάσημος κασκαντέρ που είχε συνεργαστεί στους “Αναλώσιμους” με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ο 34χρονος άνδρας πέθανε μπροστά στο σοκαρισμένο κοινό του στη διάρκεια ενός πάρτι Χάλογουιν όπου παρουσίαζε το σόου του στο Καζακστάν. Μεταμφιεσμένος σαν μούμια οι συνεργάτες του τού πέρασαν θηλιά γύρω από τον λαιμό ενώ φορούσε ειδικό γιλέκο για να κρεμαστεί από το ταβάνι.

Πράγματι τον σήκωσαν ψηλά περίπου τρία μέτρα ενώ ήταν δεμένος με σχοινιά και φαινόταν σαν να έχει κρεμαστεί από τη θηλιά. Ενώ παρέμεινε λίγη ώρα κρεμασμένος όταν τον κατέβασαν ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του. Πηγές μέσα από το κλαμπ αναφέρουν ότι τον έβγαλαν έξω για να πάρει αέρα ενώ εκλήθη αμέσως ασθενοφόρο. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά στάθηκε αδύνατο.. Ήταν ήδη νεκρός. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε πεθάνει από έμφραγμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ο 34χρονος Kasym Zhumaguzhyn ήταν έμπειρος κασκαντέρ που είχε συμμετάσχει στους Αναλώσιμους 2 με τους Τσακ Νόρις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και τον Μπρους Ουίλις. Έχει συμμετάσχει σε 25 ταινίες, μεταξύ των οποίων και την “47 Ronin” με τον Κιάνου Ριβς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ