Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Το αίμα του νεκρού γείτονά μου έσταζε στο διαμέρισμά μου για 2 εβδομάδες»

Σκηνικό από το θρυλικό θρίλερ «Η Λάμψη» θύμιζε το διαμέρισμα μιας γυναίκας στο Χάρλεμ των ΗΠΑ. Το αίμα έτρεχε από τους τοίχους και το ταβάνι του σπιτιού της, καθώς είχε πεθάνει ο γείτονάς της, ο οποίος έμενε στον επάνω όροφο. Ήταν νεκρός τουλάχιστον τρεις ημέρες.

«Έχασα τα λόγια μου», είπε με αηδία η Ελίζαμπεθ Πάρκερ. «Είναι σαν πραγματική ταινία τρόμου».

Ο εφιάλτης ξεκίνησε πέντε μέρες πριν από το Halloween. Η 35χρονη ρεσεψιονίστ επέστρεψε στο σπίτι από τη βόλτα που είχε πάει με τον σκύλο της και βρήκε μια μεσαίου μεγέθους κηλίδα αίματος στο πάτωμα, ενώ ένα κόκκινο υγρό έτρεχε στον τοίχο, σύμφωνα με βίντεο που κοινοποιήθηκε στην New York Post. Μια αποκρουστική δυσοσμία επικρατούσε στον χώρο.

«Δεν ξέρω τι υπάρχει στο ταβάνι, δεν ξέρω τι εισπνέω», είπε η θυμωμένη ένοικος.

Σύμφωνα με την New York Post, η Πάρκερ κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε το άψυχο σώμα του 56χρονου γείτονά της στον επάνω όροφο. Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ η αστυνομία είπε στον πρώην φίλο της Πάρκερ πως εκτιμά ότι ήταν νεκρός για «περίπου τρεις, τέσσερις ημέρες» και ο σκύλος του «είχε αρχίσει να τρώει» το πτώμα. 

Η μεταφορά της σορού από το κτίριο έγινε γρήγορα, αλλά ο καθαρισμός του διαμερίσματος, που ήταν γεμάτο αίματα, προχώρησε πολύ αργά.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό τυχόν σωματικών υγρών από ατυχήματα, σύμφωνα με την υπηρεσία δημόσιας υγείας της πόλης. Ωστόσο, μέχρι η Post να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου (μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων) και την εταιρεία διαχείρισης του ακινήτου, κανείς δεν είχε στείλει έναν επαγγελματία για να απολυμάνει το διαμέρισμα της Πάρκερ.

Την Πέμπτη, μια ώρα αφότου το συνεργείο μετέβη στο κτίριο για να αφαιρέσει το ματωμένο φωτιστικό και να καθαρίσει τον λεκιασμένο τοίχο, άρχισε να στάζει ξανά το ταβάνι στο διαμέρισμα της Parker.

«Πότε τελειώνει;» διερωτήθηκε η ίδια σε ένα βίντεο.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θανόντος και λυπούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία για την κα Πάρκερ», δήλωσε εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, προσθέτοντας ότι της πρότεινε να μείνει σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Η τρομακτική αυτή περιπέτεια δεν ήταν η μοναδική δυσάρεστη εμπειρία που είχε η 35χρονη τα τελευταία επτά χρόνια που διαμένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Το διαμέρισμά της (με ένα υπνοδωμάτιο) για το οποίο πληρώνει ενοίκιο 904 δολάρια, είχε μπει σε λοταρία για προσιτή στέγαση. Σύμφωνα με την NYPOST, έχει πλημμυρίσει πολλές φορές, με το νερό να στάζει από την οροφή και τους τοίχους του μπάνιου.  Ένας πρώην ένοικος της πολυκατοικίας διοργάνωνε επίσης θορυβώδη «πάρτι με ναρκωτικά».

«Ξέρεις τι λέει το ρητό, «Παίρνεις αυτό που πληρώνεις», αναφέρει η Πάρκερ αναστενάζοντας. «Αλλά κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ