Αν σε λένε Elizabeth Gallagher μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο δωρεάν

Αν σε λένε Elizabeth Gallagher μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο δωρεάν

Ο Jordan Axani είχε κανονίσει να γυρίσει τον κόσμο με την κοπέλα του αλλά πριν από λίγες ημέρες εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Παρά την πίκρα του ο Jordan έχει αποφασίσει να κάνει το ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και γι αυτό αναζητά συντροφιά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα εισιτήρια έχουν το όνομα της πρώην αγαπημένης του οπότε, η κοπέλα που θα τον συνοδεύσει πρέπει να ονομάζεται Elizabeth Gallagher. Το ταξίδι είχε κανονιστεί από τον Μάρτιο για τις 21 Δεκεμβρίου και ο 27χρονος έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο διαδίκτυο αναζητώντας την τυχερή Καναδή που θα ονομάζεται… Elizabeth Gallagher.

 

 

Η 18ήμερη εξόρμηση στον κόσμο θα ξεκινήσει από το διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK, και περιλαμβάνει στάσεις στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, και επιστροφή στο Τορόντο.

  «Δεν ζητώ τίποτα σε αντάλλαγμα. Δεν ψάχνω για συντροφικότητα, ρομαντισμό, ναρκωτικά, ή selfies στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Πράγα.  Απλά θέλω να απολαύσουμε το ταξίδι . Μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα μαζί ή και όχι». Όπως εξηγεί στο ενημερωτικό σου σημείωμα, οι υπόλοιπες κρατήσεις σε ξενοδοχεία και θεάματα έχουν αλλαχθεί. Οπότε η τυχερή μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και μόνη της.

Δείτε την ανάρτηση του Jordan

Πηγή: DailyMail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ