Διαζύγιο στο παλάτι της Ισπανίας – Τα ταμπλόιντ “πρόδωσαν” τον άπιστο σύζυγο

Μία ακόμη δυσάρεστη ιστορία έχει να αντιμετωπίσει το παλάτι της Ισπανίας.  Η μικρή αδελφή του βασιλιά Φελίπε, πριγκίπισσα Κριστίνα, παίρνει διαζύγιο έπειτα από 24 χρόνια γάμου από τον Ινάκι Ουρντανγκαρίν, καθώς έγινε γνωστό ότι την απάτησε.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους που δημοσιεύτηκε στους Times αναφέρουν:

“Με κοινή συμφωνία αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Η δέσμευσή μας για τα παιδιά μας παραμένει ακλόνητη. Επειδή είναι μια ιδιωτική απόφαση, ζητούμε τον απόλυτο σεβασμό όλων γύρω μας”.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε μετά τις αποκαλύψεις από τα ταμπλόιντ για την “παράνομη” αγαπημένη του συζύγου της πριγκίπισσας.

Συγκεκριμένα, η ισπανική “Lecturas” αποκάλυψε φωτογραφίες του Ουρντανγκαρίν με τη νέα σύντροφό του. Στις εν λόγω φωτογραφίες, το ζευγάρι φαίνεται να περπατά χέρι χέρι κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στη νότια Γαλλία.

O ίδιος ο Ουρντανγκαρίν μιλώντας στους δημοσιογράφους παραδέχτηκε τη σχέση του: “Αυτά συμβαίνουν. Είναι ένα δύσκολο θέμα που θα το διαχειριστούμε με τη μέγιστη ηρεμία και μαζί, όπως κάναμε πάντα”.

Τα προβλήματα σε αυτόν το γάμο είχαν ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, όταν ο σύζυγος της πριγκίπισσας ενεπλάκη σε μια μεγάλη απάτη, συμπαρασύροντας και την ίδια.

Το 2018, μετά από μια δίκη με μεγάλη δημοσιότητα, ο 54χρονος Ουρντανγκαρίν, ο οποίος είναι πρώην μέλος της ισπανικής ομάδας χάντμπολ, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για μια υπόθεση τεράστιας φορολογικής απάτης και υπεξαίρεση 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 56χρονη σύζυγός του πριγκίπισσα Κριστίνα, αντιμετώπισε και εκείνη κατηγορίες για φορολογική απάτη αλλά αθωώθηκε.

Αν και φυλακισμένος, ο Ουρντανγκαρίν εκμεταλλεύεται ένα πρόγραμμα που του επιτρέπει να βγει από τη φυλακή και να διαμένει με τη μητέρα του στη πόλη Βιτόρια, και εργάζεται ως σύμβουλος σε μια λογιστική εταιρεία.

Η πριγκίπισσα Κριστίνα, γνωστή και ως Ινφάντα Κριστίνα στην Ισπανία, παραμένει 6η στη σειρά διαδοχής του θρόνου και ζει στην Ελβετία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ