Αμερικανική βοήθεια 123 εκατ. δολαρίων

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι, δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παράσχουν στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης της Συρίας επιπλέον βοήθεια ύψους 123 εκατομμυρίων δολαρίων... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αμερικανική βοήθεια 123 εκατ. δολαρίων

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι, δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παράσχουν στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης της Συρίας επιπλέον βοήθεια ύψους 123 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διευρυνθεί η στρατιωτική βοήθεια προς ορισμένες ομάδες ανταρτών ώστε να συμπεριλάβει αλεξίσφαιρα και κιάλια νυχτερινής όρασης, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Κέρι έκανε τη δήλωση σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση που είχε στην Κωνσταντινούπολη με τη συριακή αντιπολίτευση και τους διεθνείς υποστηρικτές. 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.