Άλεκ Μπάλντουιν: ΒΙΝΤΕΟ τον δείχνει να εξασκείται με όπλο την ημέρα του πυροβολισμού της Χαλίνα Χάτσινς

Νέα βίντεο από την ημέρα του θανάσιμου τραυματισμού της κινηματογραφίστριας της ταινίας Rust, Χαλίνα Χάτσινς, όταν το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το ένα βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Σάντα Φε, εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός, ντυμένος καουμπόι, να εξασκείται με το όπλο του στα γυρίσματα της ταινίας. Το βίντεο είναι τραβηγμένο στις 21 Οκτωβρίου 2021, λίγες ώρες πριν το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκροτήσει, τραυματίζοντας θανάσιμα την κινηματογραφίστρια της ταινίας “Rust”.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σάντα Φε, η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι αρχές αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα αρχεία μετά από αιτήματα που προήλθαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και επειδή οι ερευνητές ήθελαν να δείξουν ποιες πληροφορίες παραμένουν εκκρεμείς προτού διαβιβαστεί η υπόθεση στους εισαγγελείς.

Επίσης σε άλλο βίντεο καταγράφονται οι σκηνές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά τον πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς. Στα νέα πλάνα φαίνονται οι διασώστες του ιατρικού προσωπικού να προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τη Χαλίνα Χάτσινς. Η 42χρονη κινηματογραφίστρια κείτεται αιμόφυρτη με τους διασώστες να φωνάζουν «μείνε μαζί μας» και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να την κρατήσουν ζωντανή.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.