Άλεκ Μπάλντουιν: Έξαλλη η σύζυγός του με τους δημοσιογράφους – «Πηγαίνετε στα σπίτια σας»

Η Χιλάρια Μπάλντουιν, σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν στέκεται στο πλευρό του ηθοποιού μετά και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν πριν λίγες μέρες. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας για τον θάνατο της Halina Hutchins, μετά από πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Σοκ για τον Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Όταν έγινε γνωστή η κατηγορία εναντίον του Άλεκ Μπάλντουιν, ρεπόρτερ από τηλεοπτικά δίκτυα σχεδόν «κατασκήνωσαν» έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα όταν έπρεπε να μετακινηθούν για κάποια δουλειά έξω από το σπίτι. Όταν ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από το διαμέρισμα της οικογένειας, οι ρεπόρτερ έτρεξαν να του ζητήσουν μια δήλωση σχετικά με το κατηγορητήριο που τον κρίνει ένοχο για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Ωστόσο εκείνη την στιγμή η σύζυγός του Χιλάρια ζήτησε από τα τηλεοπτικά συνεργεία να σεβαστούν τα παιδιά τους και να φύγουν από τον χώρο που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες μέρες. «Θα το πω μόνο μία φορά. Θα σας πω ότι θέλω να πω και τέλος. Θέλω να καταλάβετε ότι έχουμε 7 παιδιά. Εσείς που βρίσκεστε εδώ, όταν πρέπει να τα πάμε στο σχολείο και όταν έρχονται σπίτι ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καλό. Σε ανθρώπινο επίπεδο ξέρετε ότι δεν θα σας πω οτιδήποτε. Οπότε σας παρακαλώ αφήστε την οικογένειά μου ήσυχη. Και αφήστε όλο αυτό να περάσει. Εντάξει;» είπε φανερά ενοχλημένη η Χιλάρια Μπάλντουιν.

Άλεκ Μπάλντουιν: Μηνύει την οπλουργό και τέσσερα μέλη της παραγωγής για τον θάνατο της Χάτσινς

Μάλιστα τους εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της καθώς πρέπει να εξηγεί στα παιδιά τους τι ακριβώς συμβαίνει και βρίσκονται τόσες πολλές κάμερες έξω από το σπίτι τους. Με ρωτούν μαμά τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ. Είναι πολύ δύσκολο ως μαμά να εξηγώ στα παιδιά τι συνέβη. Σας παρακαλώ πηγαίνετε σπίτι κι αφήστε τα παιδιά μου να έρθουν στο δικό τους. Μείνετε μακριά τους» τόνισε η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν.

Άλεκ Μπάλντουιν: Έφτασε σε διακανονισμό με την οικογένεια της Χαλίτσα Χάτσινς – Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα του «Rust»

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ