Αίγυπτος: Και δεύτερο θύμα της γρίπης των πτηνών

Μια γυναίκα στην Αίγυπτο η οποία ήρθε σε επαφή με μολυσμένα πουλερικά πέθανε την Τρίτη από το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αίγυπτος: Και δεύτερο θύμα της γρίπης των πτηνών

Μια γυναίκα στην Αίγυπτο η οποία ήρθε σε επαφή με μολυσμένα πουλερικά πέθανε την Τρίτη από το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών, όπως μετέδωσε η κρατική εφημερίδα Αλ- Αχράμ.

Η 30χρονη γυναίκα από την επαρχία Μίνια, νότια του Καΐρου, πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης Ασιούτ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας επικαλούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου.

Ο θάνατος της γυναίκας είναι ο δεύτερος εξ αιτίας της νόσου των πτηνών μέσα σε διάστημα δυο ημερών στην Αίγυπτο και ο τρίτος από την αρχή του έτους, όπως σημείωσε η εφημερίδα αλ Αχράμ. Ένα 19χρόνο κορίτσι πέθανε από τη γρίπη των πτηνών τη Δευτέρα, επίσης σε νοσοκομείο της πόλης Ασιούτ στις νότιες επαρχίες της Αιγύπτου. 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.