Άη Βασίλης και ξωτικό στην υπηρεσία του νόμου: Χειροπέδες σε υπόπτους για κλοπή αυτοκινήτων – ΦΩΤΟ -BINTEO

Δύο μυστικοί αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο υπόπτων για κλοπή αυτοκινήτων, με θεαματικό τάκλιν. Μάλιστα, οι δύο αστυνομικοί ήταν ντυμένοι ο ένας σαν Άη Βασίλης και ο άλλος σαν ξωτικό. Οι δύο αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση “Παρέμβαση του Άη Βασίλη” προκειμένου να εντοπίσουν κλέφτες στη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Την περασμένη Πέμπτη οι δύο μεταμφιεσμένοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων αστυνομικοί εντόπισαν τρεις άνδρες που προσπαθούσαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από το πάρκινγκ εμπορικού κέντρου. Αν και ο ένας κατάφερε να διαφύγει οι άλλοι δύο προσπάθησαν να τρέξουν μακριά. “Όταν κοίταξα πάνω από τον ώμο μου. είδα τον Άη Βασίλη να τρέχει κοντά μου κυνηγώντας τον δεύτερο ύποπτο” είπε ο ντετέκτιβ Πολ Μιράντα στο NBC του Λος Άντζελες.

Πράγματι, ο αστυνομικός ντυμένος ως Άη Βασίλης έριξε τον δεύτερο ύποπτο στο έδαφος ενώ το “ξωτικό” συνέλαβε ον τρίτο ύποπτο επιδεικνύοντας το υπηρεσιακό του όπλο. “Πιάστον Άη Βασίλη” ακούγεται να λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας που καταγράφει τη σύλληψη. Ο ένας από τους συλληφθέντες αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο άλλος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση κατά της Αρχής. Ο τρίτος που διέφυγε της σύλληψης καταζητείται για κλοπή αυτοκινήτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ