Ένας 20χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων αφού ομολόγησε ότι δάγκωσε τόσο δυνατά και έκοψε το αυτί του γάτου του και τον γρονθοκόπησε τόσες φορές που έχασε και το μέτρημα.
Ο Άαρον Τζέμις Γουίλιαμσον από το Γκρίμσμπι παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη του και είπε ότι γρονθοκοπούσε τον Φελίν κάθε φορά που εκνευριζόταν.
Βασάνισε τον γάτο του, δάγκωσε πολλαπλές φορές το αυτί του και τελικά του το έκοψε.
Ο δικαστής περιέγραψε τις ενέργειες του 20χρονου ως αρρωστημένες και τον καταδίκασε σε 12 εβδομάδες στη φυλακή αλλά και του απαγόρευσε εφ’ όρου ζωής να έχει ζώα σπίτι του.
Τρία γατάκια απομακρύνθηκαν από την οικία του στις 11 Σεπτεμβρίου αφού αυτόπτης μάρτυρας τον κατήγγειλε για κακοποίηση ζώων. Ο Λίτεν, που τώρα αποκαλείται Όρεο βρήκε καινούργιο σπίτι.
Πηγή: Daily Mail
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες με ρητή δικάσιμο οι δύο ανήλικες για την επίθεση στην 17χρονη – Το ρούχο και τα 30 ευρώ
Τρίκαλα: Στα δικαστήρια οι τρεις συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Μια βραδιά θεάτρου με την υπογραφή της Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Οι celebrities που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός
ENIKOS NETWORK
Έκρηξη κρουσμάτων νοροϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο-Ποιοι κινδυνεύουν