Αγόρι απειλεί τον Άη Βασίλη – Το viral γράμμα και η προειδοποίηση για… δηλητηριασμένα μπισκότα

Ένα ξεκαρδιστικό γράμμα από ένα αγόρι που απειλεί να σκοτώσει τον Άγιο Βασίλη, αφού δεν πήρε το ακριβό δώρο που ήθελε, επανεμφανίστηκε και έγινε viral στα social media.

Ο χρήστης του TikTok, Kodi Mink, ξέσπασε σε γέλια καθώς διάβαζε τα γράμματα που έστελνε το παιδί, με το όνομα Τζέρεμι προς τον Άη Βασίλη. Ο μικρός ήταν εξαγριωμένος γιατί πήρε μόνο ένα από τα δύο δώρα που είχε βάλει στη χριστουγεννιάτικη λίστα του, παρόλο που είχε αφήσει δίπλα από το τζάκι γάλα και μπισκότα για να τα βρει όταν κατέβει από την καμινάδα.

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, το γράφω την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων και είμαι πολύ λυπημένος που έλαβα μόνο ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα», γράφει το πρώτο γράμμα. «Αισθάνομαι πως αφού έφαγες τα μπισκότα μου, θα υποθέσω ότι το δώρο μου που έλειπε ήταν ένα λάθος».

@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa ♬ original sound – Kodi Mink

Ο Τζέρεμι προειδοποίησε τον Άγιο ότι είχε μια εβδομάδα για να διορθώσει το λάθος του, αλλά η επιστολή που ακολούθησε από τον Άγιο Βασίλη έδειξε ότι δεν θα ικανοποιούσε την απαίτηση του παιδιού.

«Αγαπητέ Τζέρεμι, λυπάμαι που είσαι απογοητευμένος με τα δώρα σου. Ζήτησες δύο πολύ ακριβά δώρα και ο Άγιος Βασίλης μπορεί να κάνει μόνο αυτό», έγραψε.

«Πρέπει να μάθεις να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις και να μην στεναχωριέσαι για αυτά που δεν έχεις. Αν συνεχίσεις να παραπονιέσαι, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε προσθέσω στη λίστα των άτακτων παιδιών τον επόμενο χρόνο» προσθέτει.

Τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα καθώς το παιδί επιτέθηκε στον Άγιο Βασίλη, λέγοντάς τον «παχύ» και προειδοποιώντας τον να υποχωρήσει, αλλιώς θα έχει να αντιμετωπίσει…. δηλητηριασμένα μπισκότα.

Ο Μινκ εξιστόρησε την επιστολή σε ένα βίντεο που προβλήθηκε περισσότερες από 18 εκατομμύρια φορές, με τον TikToker να μην μπορεί να αναπνεύσει καθώς γελούσε στην ανταλλαγή γραμμάτων μεταξύ του Τζέρεμι και του Άη Βασίλη, το 2017.

Μετά την αρχική προειδοποίηση από τον Άγιο, το αγόρι έγραψε: «Αγαπητέ χοντρούλη, οι απειλές σου δεν με τρομάζουν. Έπαιξα το παιχνίδι σου και δεν έκανες παράδοση. Αυτό δεν είναι εντάξει. Θα σου δώσω μια εβδομάδα και μετά θα πληρώσεις. Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί είναι ακριβό όταν έχεις σκλάβους ξωτικά να σου φτιάχνουν πράγματα, νομίζω ότι είσαι πολύ άτακτος που έχεις σκλάβους», επεσήμανε ευθαρσώς ο Τζέρεμι.

Τα σχόλια φάνηκε να προκαλούν νευρικότητα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος ανταπέδωσε αφαιρώντας την κονσόλα παιχνιδιών WiiU που είχε το παιδί.

«Αγαπητέ Τζέρεμι, είσαι ένα πολύ κακό αγοράκι», έγραψε ο Άγιος Βασίλης. «Επειδή δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις, μίλησα με τους γονείς σου και τους είπα να σου πάρουν το Wii U». «Τώρα δεν έχεις τίποτα. Μόλις μάθεις να είσαι ευγνώμων, ίσως μπορείς να το πάρεις πίσω. Είμαι απογοητευμένος από σένα Τζέρεμι. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ καλός φέτος αν θέλεις να επιστρέψεις στην καλή λίστα».

Αυτό ήταν το τελευταίο… χτύπημα για τον Τζέρεμι, ο οποίος συνέχισε με τις απειλές. «Άγιε Βασίλη, δεν μου αρέσει αυτό το κόλπο που έκανες με τους γονείς μου. Είσαι στην άτακτη λίστα μου τώρα. «Πρέπει να φοβάσαι. Φαίνεσαι αργός και εύκολος να σκοτωθείς. Απόλαυσε τα μπισκότα σου του χρόνου γιατί θα είναι με δηλητήριο. Ελπίζω να πεθάνεις».

Η ξεκαρδιστική επιστολή έκανε για πρώτη φορά τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2017 και περιστασιακά επανέρχεται στην επιφάνεια κατά την περίοδο των γιορτών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ