Άγνωστος έριξε κροτίδες στο Λευκό Οίκο

Άγνωστος έριξε κροτίδες στο Λευκό Οίκο

 

Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν οι μονάδες ασφαλείας στο Λευκό Οίκο, μετά από αναφορές ότι στη βόρεια πλευρά του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αρχικά, η φρουρά του Λευκού Οίκου διέταξε τους παραβρισκόμενους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου για λόγους ασφαλείας, μετά από τις αναφορές για πυροβολισμούς και μόλις λίγες ώρες από το φονικό επεισόδιο στο Νέιβι Γιαρντ, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ενόπλου.

Με την αμερικανική πρωτεύουσα να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, εξαιτίας του μακελειού που προηγήθηκε, η αντίδραση στην πληροφορία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο, δημιούργησε πανικό, ενώ η είδηση για πυροβολισμούς στο Λευκό Οίκο αναμεταδόθηκε, μέσω του Twitter.

Aλλά, σχεδόν αμέσως, οι μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν πυροβολισμοί, αλλά κάποιος άγνωστος άντρας έριξε κροτίδες στο φράχτη στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου. «Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί έξω από τον Λευκό Οίκο», ανέφερε ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου, Εντ Ντόνοβαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ