Αυτός είναι ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος που πληρώνει για να τον σκοτώσουν προκειμένου να μείνει…”αθάνατος” – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος της Silicone Valley Sam Altman είναι πρόθυμος να πληρώσει 10.000 δολλάρια προκειμένου να τον σκοτώσουν! Επιθυμία του είναι να αποθηκευτεί ψηφιακά το περιεχόμενο του εγκεφάλου του σε υπολογιστή, γεγονός που θα τον κάνει να…κατακτήσει την αθανασία.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” είναι ένας από τους 25 ανθρώπους που βρίσκονται στη λίστα αναμονής του Netcome. Τι είναι αυτό; Μια startup επιχείρηση ο ιδιοκτήτης της οποίας ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποθηκεύσει ψηφιακά το περιεχόμενο του ανθρώπινου εγκεφάλου σε υπολογιστή.

Σε αντάλλαγμα για να διατηρηθεί αιώνια το μυαλό του, ο 32χρονος θα πρέπει να πεθάνει σε μια διαδικασία που θυμίζει την υποβοηθούμενη ευθανασία. Κάτι τέτοιο είναι νόμιμο μόνο σε 5 πολιτείες των ΗΠΑ.

Ο ενδιαφερόμενος συνδέεται με ένα μηχάνημα και του χορηγούνται χημικές ουσίες για ταρίχευση ενώ είναι ακόμα ζωντανός. Μια μέθοδος που, σύμφωνα με τη Netcome, είναι 100% θανατηφόρα.

«Η εμπειρία του χρήστη θα είναι πανομοιότυπη με την υποβοηθούμενη αυτοκτονία» δήλωσε ο συνιδρυτής της Netcome, Robert Mclntyre.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ