Αυτή είναι αγάπη – Η σύντροφός του τον μαχαίρωσε 13 φορές και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας δέχθηκε 13 μαχαιριές από την αγαπημένη του και όταν εκείνη οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή που ήταν έτοιμος να την καταδικάσει εκείνος έπεσε στα γόνατα και της έκανε πρόταση γάμου ικετεύοντας τον δικαστή να της χαρίσει την ποινή.

Ο Σακούρ παρ’ ολίγο να πεθάνει όταν η σύντροφός του σε έξαλλη κατάσταση του επιτέθηκε με μαχαίρι. Κατάφερε να διαφύγει και έτσι έσωσε τη ζωή του.

Πάντως, αυτό δεν φάνηκε να πτόησε τον άνδρα ο οποίος κατευθυνόμενος από τον έρωτα έκανε πρόταση γάμου στην παρ’ ολίγο δολοφόνο του, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NTR-24 TV στο Νιζνεκάμσκ.

Ο άνδρας ζήτησε από τον δικαστή να είναι επιεικής και υπερασπίστηκε τη γυναίκα λέγοντας ότι σκόπευαν να θέσουν ημερομηνία γάμου. Ο Ρώσος δικαστής ανέβαλε την απόφαση για άλλη ακροαματική διαδικασία.

Όπως τόνισε κατά τη δίκη o εισαγγελέας, το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και να αναζητήσει ιατρική βοήθεια αμέσως. Νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες φέροντας μαχαιριές σε όλο του το σώμα. Η δράστις μαχαίρωσε τον άνδρα 13 φορές” είπε ο εισαγγελέας και πρότεινε ποινή 6 ετών φυλάκισης για απειλή κατά της ζωής και για πρόκληση σωματικής βλάβης με πρόθεση. Εκείνη δήλωσε ένοχη για την επίθεση αλλά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να τον σκοτώσει. Ανέφερε ότι ήταν μεθυσμένη τη στιγμή του περιστατικού. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της διαφωνίας που οδήγησε στην παρ’ ολίγο φονική επίθεση.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ