Αυτό είναι το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Evolve, που ειδικεύεται σε ακαδημίες πολεμικών τεχνών, Τσάτρι Σιτγιόντονγκ είναι, ενδεχομένως, το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας ξόδεψε 467.000 ευρώ για να πάει πολυτελείς διακοπές 400 εργαζόμενους του στις Μαλδίβες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην εταιρεία του.

Ο Τσάτρι Σιτγιόντονγκ αποφάσισε να προσφέρει αυτό το ονειρικό ταξίδι στους εργαζόμενους του, διότι ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του που εδρεύει στη Σιγκαπούρη.

Ο Τσάτρι Σιτγιόντονγκ είδε μία ανάπτυξη της τάξης του 30% και θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως η τακτική αυτή είναι μέρος της φιλοσοφίας του. «Οι διακοπές είναι ένα μέρος της κουλτούρας της Evolve», είπε χαρακτηριστικά Τσάτρι Σιτγιόντονγκ, ο οποίος και στο παρελθόν έχει προσφέρει στους εργαζομένους του διακοπές σε πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία.

ΠΗΓΗ: Metro.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Ασυνήθιστη διαμαρτυρία: Εργαζόμενοι απεργούν για την απόλυση του αφεντικού τους

Έξι πύλες στον εργασιακό μεσαίωνα

Ποιες δεξιότητες πρέπει να έχει ο σύγχρονος εργαζόμενος για να βρει ευκολότερα εργασία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ