Αυτή είναι η πρώτη τυχερή σε λοταρία για… εμβολιασμένους – Έγινε εκατομμυριούχος

“Μοιράζουν χρήματα” στο Οχάιο για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να εμβολιασθούν. Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντουάιν, αποφάσισε να προσφέρει σε όσους συμμετάσχουν στον εμβολιασμό την ευκαιρία να κερδίσουν… 1 εκατομμύριο δολάρια. Συγκεκριμένα πέντε τυχεροί θα γίνουν εκατομμυριούχοι.

Η αρχή έγινε χθες με την πρώτη κλήρωση. Νικήτρια είναι η Abbigail Bugenske, η οποία κέρδισε το εκατομμύριο.

Επίσης ο Joseph Costello κέρδισε μια υποτροφία για να σπουδάσει.

Η πρώτη μεγάλη νικήτρια της λοταρίας, δουλεύει ως μηχανικός στο Silverton και ενθουσιάστηκε, όπως είναι λογικά από την “ένεση” ρευστού!

Η Bugenske είχε κάνει το εμβόλιο πριν ανακοινωθεί η κλήρωση. Η μητέρα της δήλωσε στο FOX ότι η κόρη της θέλει να ενθαρρύνει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί ώστε να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο 14χρονος Joseph Costello, πόζαρε με τον κυβερνήτη του Οχάιο, μετά την ανακοίνωση ότι κέρδισε μια υποτροφία σε όποιο πανεπιστήμιο της πολιτείας επιλέξει.

“Συγχαρητήρια, κέρδισες μια πλήρη υποτροφία. Αν είστε 12 με 17 ετών και έχετε κάνει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, τότε μπορείτε να είστε οι επόμενοι” έγραψε στο Twitter.

Ο κ. Ντουάιν διευκρίνισε ότι το έπαθλο αυτό θα δικαιούνται οι ενήλικοι κάτοικοι της πολιτείας που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου. Πλέον απομένουν 4 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν σε αντίστοιχες κληρώσεις. Τα χρήματα θα αντληθούν από τα ομοσπονδιακά διαθέσιμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ξέρω πως ορισμένοι μπορεί να πουν ‘Ντουάιν, πάει, τρελάθηκες! Αυτή η ιδέα σου να μοιράσεις ένα εκατομμύριο δολάρια είναι τεράστια σπατάλη δημόσιου χρήματος’», σχολίασε ο κυβερνήτης. «Όμως στην πραγματικότητα, αληθινή σπατάλη σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, όταν έχουμε διαθέσιμες δόσεις εμβολίων για οποιονδήποτε τις θέλει, είναι να χάνεται ακόμα και μία ζωή εξαιτίας της COVID-19», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.