Αυστραλία: Χαμογελαστή η 4χρονη Κλίο στην αγκαλιά της μητέρας της

Νέες φωτογραφίες της 4χρονης Κλίο Σμιθ, η οποία χαμογελά στην αγκαλιά της μητέρας της, μετά την περιπέτεια που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της. Το κορίτσι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου της έγιναν εξετάσεις μετά τον εντοπισμό της.

Είναι τα πρώτα στιγμιότυπα της Κλίο μετά το πρώτο βράδυ μαζί με την οικογένειά της, από την ημέρα της εξαφάνισής της. Η μικρή κρατούσε στο χέρι της ένα ροζ μπαλόνι, ενώ κοιτούσε τους φωτογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι.

Cleo returns with her parents Ellie Smith and Jake Gliddon. Credit: Kelsey Reid/The West Australian

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Αυστραλία

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και έσωσαν το κορίτσι. Το βίντεο της διάσωσης κάνει τον γύρο των social media.

“Έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες, η αστυνομική δύναμη της Δυτικής Αυστραλίας έσωσε την Κλίο Σμιθ” ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας χθες.

“Η Κλίο είναι ζωντανή και είναι καλά. Ένας από τους αστυνομικούς την σήκωσε στην αγκαλιά του και τη ρώτησε: “Πώς σε λένε;” του απάντησε “Με λένε Κλίο”” πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Εκτός από τους αστυνομικούς, συγκινητικές ήταν και οι στιγμές για τους αξιωματικούς που είδαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στις στολές τους.

Ένας 36χρονος συνελήφθη, έπειτα από την επιχείρηση που στέφθηκε με επιτυχία στο σπίτι, που βρίσκεται στο Carnarvon. Το σπίτι μπήκε στο “ραντάρ” των Αρχών, έπειτα από τηλεφώνημα στο οποίο τους δόθηκε η πληροφορία για ύποπτες κινήσεις.

Η 4χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά όπως δείχνει και η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χαίρει άκρας υγείας.

Ο αξιωματικός Blaine, ήταν ένας από τους 4 αστυνομικούς που εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα. Όπως περιγράφει αντίκρισαν ένα γλυκό κορίτσι, το οποίο είχε έναν αρχικό φόβο, μόλις είδε τους αστυνομικούς.

“Την είδα δύο φορές το πρωί και μπορώ να πω ότι έχει πολύ ενέργεια. Δεν ξέρω πώς έχει τόση ενέργεια, μακάρι να είχα και εγώ! Είναι πολύ γλυκό κορίτσι. Μας εμπιστεύτηκε και ήταν ανοιχτή” τόνισε ο Blaine.

Ο ντετέκτιβ Rod Wilde σημείωσε ότι όταν είδαν ότι η Κλίο ήταν σώα και δεν είχε τραύματα ήταν “καταπληκτικό συναίσθημα”.

“Ήταν συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Το να το δούμε αυτό, ήταν κάτι που ελπίζαμε, αλλά προφανώς είχαμε πραγματικές ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της όσο περνούσε η ώρα. Όταν την είδαμε καλά, ήταν φοβερό” υπογράμμισε.

Πηγή πληροφοριών: thewest.com.au

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ