Αφγανιστάν: Τρομοκρατημένος παρουσιαστής λέει τις ειδήσεις υπό την απειλή όπλων

Η σοκαριστική στιγμή που ένας Αφγανός παρουσιαστής ειδήσεων αναγκάζεται να εκφωνήσει τους τίτλους ειδήσεων υπό την απειλή των όπλων, κάνει τον γύρο των διεθνή ΜΜΕ.

Ο δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι περικυκλωμένος από Ταλιμπάν που κρατούν στα χέρια τα όπλα τους και τον παρακολουθούν.

Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι, έπειτα από την εισβολή των ανδρών, οι οποίοι απαίτησαν ο παρουσιαστής να επαινέσει τους Ταλιμπάν.

Αφγανιστάν παρουσιαστής

Η Yalda Hakim, δημοσιογράφος στο BBC, δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter γράφοντας ότι “η τηλεόραση στο Αφγανιστάν – εξωπραγματικό. Έτσι είναι το πολιτικό debate στην αφγανική τηλεόραση, οι στρατιώτες Ταλιμπάν να παρακολουθούν τον παρουσιαστή”.

Ο παρουσιαστής μίλησε μαζί τους στον αέρα

Στο κλιπ διάρκειας 42 δευτερολέπτων, που έχει πάνω από 1 εκατομμύριο views, ο παρουσιαστής είναι περικυκλωμένος από 8 οπλισμένους Ταλιμπάν.

Σύμφωνα με το WIO News, συζήτησαν στον αέρα του δελτίου ειδήσεων με τους Ταλιμπάν σχετικά με την πτώση της κυβέρνησης του Αφγανιστάν. Μάλιστα προέτρεψε τους τηλεθεατές να μην φοβούνται.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος παρακάλεσε όλους τους τεχνικούς που βρίσκονταν στο πλατό να συνεργαστούν με τους άνδρες, ώστε να μην τραυματιστεί κανείς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ