Αεροπορικό δυστύχημα με δικινητήριο

Αεροπορικό δυστύχημα με δικινητήριο

Επικεφαλής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, μετά από το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε το αεροπλάνο του 20 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές του Νορθ Άιλαντ στη Νέα Ζηλανδία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Νέας Ζηλανδίας “2degrees”, Έρικ Χερτζ , και η σύζυγός του, Κάθι, πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα στα ανοικτά των δυτικών ακτών του Νορθ Άιλαντ.

Ο πιλότος του δικινητήριου Beechcraft Baron, εξέπεμψε σήμα κινδύνου, αναφέροντας βλάβη στους κινητήρες και δευτερόλεπτα αργότερα, το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Το αεροσκάφος συνετρίβη στον ωκεανό περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή.

Η “2degrees”, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κινητών τηλεφώνων της Νέας Ζηλανδίας, επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο ανήκε στον διευθύνοντα σύμβουλό της, ο οποίος ήταν και πιλότος. «Παρά το γεγονός ότι έχουμε περιορισμένες πληροφορίες, καταλαβαίνουμε ότι ο Έρικ και η σύζυγός του, Κάθι, επέβαιναν επί του αεροσκάφους, και ότι είναι απίθανο να έχουν επιζήσει. Στόχος μας τώρα είναι να στηρίξουμε την κόρη τους και να παράσχουμε βοήθεια στην οικογένειά τους », αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανέφεραν ότι η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που διακόπηκαν λόγω σκότους θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ