Ιταλική εταιρεία μηνύει την Κένταλ Τζένερ για παραβίαση συμβολαίου

Δικαστικοί μπελάδες για την Κένταλ Τζένερ. Ο ιταλικός οίκος μόδας Liu Jo μήνυσε το διάσημο μοντέλο για παραβίαση των όρων συμβολαίου που προέβλεπε πως θα έπρεπε να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας.

Στη μήνυση, που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε δικαστήριο του Μανχάταν, αναφέρεται πως η Τζένερ πήρε μέρος μονάχα στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες φωτογραφίσεις, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δεύτερη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020, όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Liu Jo επιδιώκει αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη μήνυση και ενώ όπως αναφέρει έχει πληρ΄΄ώσει, ήδη, το ποσό του 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τζένερ για τις υπηρεσίες της, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο του 2019. Μάλιστα, η ιταλική εταιρεία ισχυρίζεται πως προσπάθησε να επαναπρογραμματίσει τη δεύτερη φωτογράφιση πολλές φορές, χωρίς να λάβει απάντηση από το μοντέλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί, με το Reuters να αναφέρει πως επιχείρησε, αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την 25χρονη Τζένερ για να ζητήσει την τοποθέτηση της επί του θέματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ