Αυτό είναι το σπίτι του Ίλον Μασκ – Μένει σε ένα… φτωχικό 50.000 δολαρίων – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά σίγουρα ο Ίλον Μασκ αρκείται σε λίγα. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέγει να κατοικεί σε ένα σπίτι 35 τ.μ. και αξίας μόλις 50.000 δολαρίων, που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του SpaceX στο Τέξας.

Αφού πούλησε το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του πέρυσι και νωρίτερα μέσα στον μήνα καταχώρισε προς πώληση και ό,τι του είχε απομείνει ώστε να επικεντρωθεί στον στόχο του που είναι η αποστολή στον Άρη, ο CEO της Tesla και της SpaceX πάει σε άλλο επίπεδο τη ρήση “άπλωνε τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα”.

Ο Μασκ, που έγινε 50 ετών τον Ιούνιο, αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο twitter ότι τώρα πλέον ζει σε ένα ταπεινό οίκημα αξίας 50,000 δολαρίων μέσα στις εγκαταστάσεις της SpaceX στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας..

Φημολογείται ότι ο επιχειρηματίας κατοικεί σε ένα λυόμενο οίκημα, το οποίο κατασκευάζει η Boxabl, σύμφωνα με το blog θαυμαστών του Μασκ Teslarati και τη Houston Chronicle. Αυτά τα μικροσκοπικά σπίτια διαθέτουν μόνο τις απαραίτητες ανέσεις: ένα σαλόνι, ένα μπάνιο, κρεβάτι και κουζίνα, Ο συνιδρυτής της Ο Μασκ δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα, ενώ ο συνιδρυτής της εταιρείας Boxabl δεν επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά έδωσε εικόνες από ένα τυπικό οίκημα που κατασκευάζει η εταιρεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ