Θρήνος για τον θάνατο 23χρονου ηθοποιού – Τα συγκλονιστικά μηνύματα από διάσημους φίλους του

Ο ξαφνικός θάνατος του 23χρονου ανερχόμενου ηθοποιού, Daniel Mickelson, προκάλεσε σοκ σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και στους θαυμαστές του. Η Kaia Gerber αλλά και ο Patrick Schwarzenegger είπαν το δικό τους αντίο στον 23χρονο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Η 19χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την τελευταία τους συνομιλία στο FaceTime και μίλησε για τη στενή τους φιλία. “Θυμάμαι όταν καθόμασταν στον καναπέ και περνούσαμε όλη την ημέρα επινοώντας δικές μας λέξεις, τη δική μας μυστική γλώσσα και συνεχίζαμε να την χρησιμοποιούμε, όποτε βρισκόμασταν” γράφει το μοντέλο.

Ο Daniel ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του 2019 “Mani” αλλά και για την ταινία “The Killer Clown Meets the Candy Man”. Γεννήθηκε στην Ατλάντα και τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει το νέο του ξεκίνημα με μια εταιρεία ενδυμάτων με το όνομα “Kids Back Home”.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε μέσω Instagram η μικρότερη αδελφή του, Meredith Mickelson, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του 23χρονου. “Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια. Το να γράφω κάτι τέτοιο, το νιώθω λάθος και δεν ξέρω τι να πω. Χθες έχασα τον αδελφό μου, τον καλύτερό μου φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου. Δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος που αγαπούσα περισσότερο στον πλανήτη. Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσα να γράψω” ανέφερε στη λεζάντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ