BINTEO ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι

Ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν από τη φονική κατάρρευση της πολυκατοικίας στο Σέρφσαϊντ, κοντά στο Μαϊάμι, είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνεται σημαντική ποσότητα νερού να τρέχει από μία ρωγμή στην οροφή του γκαράζ του κτιρίου.

Τα πλάνα κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μία χρήστης του TikTok, λίγη ώρα πριν από το τραγικό συμβάν. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 24 Ιουνίου 2021 στη 01:18 π.μ., δηλαδή μόλις επτά λεπτά πριν από την τραγωδία.

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο δήλωσε ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τους κατοίκους για τον κίνδυνο, όμως εκείνοι θεώρησαν την αντίδρασή της υπερβολική, λέγοντάς της μάλιστα “αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν στην Αμερική”.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Την περασμένη Τρίτη, ένας μηχανικός που διερευνά τα αίτια της φονικής κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανόν να υποχώρησε πρώτα η πισίνα από τους τεράστιους όγκους νερού που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει ολόκληρο το κτίριο.

Στους 18 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίαςΟ επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 18 έπειτα από την ανάσυρση έξι ακόμη πτωμάτων από τα χαλάσματα του συγκροτήματος, ενώ 145 ακόμα αγνοούνται.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, dailymail.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ