Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Οχάιο – Ελληνοαμερικανός σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και αυτοκτόνησε

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ. Ο Ελληνοαμερικανός Νικόλας Μαυράκης ο Γ’ , 47 ετών, βετεράνος του αμερικανικού στρατού, που είχε υπηρετήσει σε Ιράκ και Αφγανιστάν, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Όλα συνέβησαν την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα στο σπίτι τους στο Τζάκσον Τάουνσιπ, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά Μέσα, όμως η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, καθώς έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αποκάλυψε η Post, επικαλούμενη την ανακοίνωση της αστυνομίας, o Νικόλας Μαυράκης, η σύζυγός του Λέσλι 37 ετών, ο Έις Μαυράκης 13 ετών και η Πίπα Μαυράκη 5 ετών βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο σπίτι τους.

Τι φταίει για την τραγωδία

Μία συγγενής της Λέσλι κάλεσε την Άμεση Βοήθεια, αφού χτύπησε το κουδούνι και κανείς δεν της απάντησε, σύμφωνα με την τοπική “The Canton Repository”. “Ξέρω πως ο σύζυγός της έπασχε από διαταραχή μετατραυματικού στρες από τον στρατό και πως είχε διάφορα προβλήματα” είπε η γυναίκα στους διασώστες, σύμφωνα με την αναφορά που δημοσίευσε η Post.

“Οι διασώστες βρήκαν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας είναι νεκρά και το περιστατικό ερευνάται ως ενδοοικογενειακή διαμάχη που κατέληξε σε τραγωδία” αναφερόταν στην ανακοίνωση ενώ οι αστυνομικοί είπαν ότι ερευνούν την υπόθεση ως τριπλή ανθρωποκτονία και αυτοκτονία.

Όπως μετέδωσε η Post: Ένας γείτονας είπε στη The Repository ότι ο Νικόλας και η Λέσλι, που είχαν μετακομίσει στη γειτονιά το 2016, ήταν πάντα πολύ “φιλικοί” μαζί του. Ο γείτονας που επίσης είχε στρατιωτικό παρελθόν, είπε ότι ο Νικόλας έπασχε από διαταραχή μετατραυματικού στρες μετά τη θητεία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

“Ο Μαυράκης υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 έως τον Ιούλιο του 2013 και αποσύρθηκε με τον βαθμό του επιλοχία, έγραψε η The Repository επικαλούμενη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Υπηρέτησε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002 και υπηρέτησε δύο θητείες στο Ιράκ, από τον Φεβρουάριο 2003-Φεβρουάριο 2004 και από τον Σεπτέμβριο 2007-Νοέμβριο 2008.

Σε ανακοίνωσή της στο Facebook, η σχολική περιφέρεια του Τζάκσον στην οποία ανήκε το σχολείο όπου πήγαιναν τα δύο παιδιά, εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια των παιδιών και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά τους. Η Πίπα αναμενόταν να ξεκινήσει νηπιαγωγείο τον Αύγουστο και ήδη είχε γίνει η εγγραφή της, ενώ η Περιφέρεια απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα δυο παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ