G7: Η βασίλισσα έκοψε τούρτα με… σπαθί – Η παρατήρηση και το αυστηρό βλέμμα σε βοηθό της

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέμενε να χρησιμοποιήσει ένα τελετουργικό ξίφος για να κόψει την τούρτα, κάνοντας την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα να ξεσπάσουν γέλια.Η 95χρονη μονάρχης πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή εμφάνισε με τις Δούκισσες του Κέιμπριτζ και της Κορνουάλης στο Eden Project. Μαζί παρακολούθησαν την εκδήλωση για τον εορτασμό του The Big Lunch, το οποίο θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών της Βασίλισσας για το ιωβηλαίο το 2022.

Ενώ λοιπόν, ετοιμαζόταν να κόψει την τεράστια τούρτα, ένας βοηθός ακούγεται να της λέει ότι υπήρχε και ένα συμβατικό μαχαίρι, αν το χρειαστεί. Με ένα βλέμμα που πετούσε σπίθες η Βασίλισσα απάντησε: «Ξέρω ότι υπάρχει, αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Αφού επέστρεψε το τελετουργικό ξίφος, η βασίλισσα χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να κόψει ένα δεύτερο κομμάτι «Αυτό φαίνεται πολύ καλό» είπε.

Νωρίτερα, η Βασίλισσα φιλοξένησε μια υπαίθρια δεξίωση για τους ηγέτες της G7. Η Βρετανία προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους ισχυρούς ηγέτες με την επιθετική “βασιλική γοητεία” σε μια δεξίωση χωρίς φραγμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ