Βρετανία: Ένας 19χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία εφήβου

Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός εφήβου που εξαφανίστηκε, ενώ επέστρεφε σπίτι του έπειτα από μία βραδινή έξοδο. O 18χρονος Μαρκ Ουίλιαμ από το Άκφιλντ του Σάσεξ είχε πάει στην περιοχή του Μάρσφιλντ το Σάββατο αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής από τη στιγμή που πήρε τηλέφωνο στην οικογένειά του να ενημερώσει ότι επέστρεφε. Η αστυνομία του Σάσεξ εξέδωσε σήμα για αγνοούμενα άτομα αναφορικά με τον Μαρκ και έναν 19χρονο. Αλλά τώρα πιστεύουν ότι ο Μαρκ έπεσε θύμα δολοφονίας και έχουν κάνει μία σύλληψη. Ένας εκπρόσωπος του Σώματος είπε: “Ο Μαρκ πήγε στην περιοχή του Μαρσφιλντ το Σάββατο το απόγευμα. Κάλεσε την οικογένειά του γύρω στις 23.30 να τους πει ότι επέστρεφε σπίτι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Δυστυχώς, οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι ο Μαρκ έχει πάθει κακό”.

“Ένας 19χρονος συνελήφθη με την υποψία της δολοφονίας σε ακίνητο στο Ίστμπερν την Τρίτη 1η Ιουνίου. Ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση”. Ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής είπε: “Δυστυχώς τώρα χειριζόμαστε την εξαφάνιση του Μαρκ Ουίλιαμς ως εγκληματική έρευνα και ο ύποπτος έχει συλληφθεί με την υποψία του φόνου του. Προτεραιότητά μας παραμένει να βρούμε τον Μαρκ και συνεχίζουμε να απευθύνουμε έκκληση στο κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία, σας παρακαλούμε ελάτε και αναφέρετε σε εμάς. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Μαρκ αυτήν την απίστευτα δύσκολη στιγμή και ειδικά εκπαιδευμένοι αξιωματικοί τους στηρίζουν. Αυτή η έρευνα έχει δυναμική και κινείται γρήγορα και οι αξιωματικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα για να διαπιστώσουμε τις συνθήκες αυτού του περιστατικού. Ευχαριστούμε το κοινό για την υπομονή καθώς συνεχίζουμε να διερευνούμε έρευνες στην περιοχή. Το περιστατικό διαχειρίζεται ως μεμονωμένο και δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι αποτελεί απειλή στην ευρύτερη κοινότητα”. Ο Μαρκ φέρεται το Σάββατο το απόγευμα να συναντήθηκε με έναν φίλο στο Μαρσφιλντ.

Κάλεσε την οικογένειά του μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα περίπου για να ενημερώσει ότι βρίσκεται στον δρόμο αλλά ποτέ δεν επέστρεψε. Ο φίλος εθεάθη στις 11 το πρωί της Κυριακής αλλά έκτοτε δεν επέστρεψε σπίτι. Οι αστυνομικοί ερευνούν από σπίτι σε σπίτι, ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας και κάνουν έρευνες στην περιοχή καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ